Vanuit uw land kunnen geen nieuwe bestellingen worden geplaatst. United States

Starwars Het Kaartspel Volledige grootte weergeven

Starwars Het Kaartspel

Lang geleden in een sterrenstelsel hier ver, ver vandaan... “Meer dan duizend generaties lang waren de Jedi ridders de bewakers van de vrede en gerechtigheid in de Oude Republiek. Dat was voor de duistere tijden, voor het Keizerrijk” —Obi-Wan Kenobi

Meer details

In Star Wars: Het Kaartspel strijden twee spelers om het lot van het sterrenstelsel. Sluit je aan bij Luke Skywalker, Han Solo, Prinses Leia Organa, Obi-Wan-Kenobi en vele anderen als zij het Galactische Keizerrijk trotseren en weerstand bieden tegen de corrupte agent van de Sith. Of geef je over aan je woede en strijd aan de zijde van Darth Vader, Keizer Palpatine, Grand Moff Tarkin en de onbegrensde macht van het Galactische Keizerrijk om de Rebelse Alliantie te vernietigen en de restanten van de orde van de Jedi.

Elke beurt komt de duistere kant een onvermijdelijke stap dichterbij volledige overheersing van het sterrenstelsel. Ondertussen bundelen de strijders van de lichte kant hun krachten om drie cruciale doelen te vernietigen, voordat alle hoop verloren is. Deze Living Card Game® zal op regelmatige basis worden voorzien van nieuwe kaarten, die spelers in staat stellen om binnen de innovatieve mogelijkheden van Star Wars: Het Kaarstpel zelf nieuwe, eigen decks samen te stellen.

Kies je kant.. het lot van het sterrenstelsel ligt in jouw handen!
• Beleef zelf de avonturen van Luke Skywalker en alle andere personages uit de bekende en grensverleggende filmreeks.
• Jarenlang in ontwikkeling geweest, om er het beste Star Wars kaartspel ooit van te maken!
• Hoge herspeelbaarheid en veel variatie: bouw je eigen decks voor de Lichte en Donkere kant door gebruik te maken van de doelsets (een unieke aanpak om vlot en thematisch een eigen gebalanceerd deck te bouwen).
• Meermaals per jaar verschijnen uitbreidingssets die nieuwe spelmechanismen toevoegen (zoals het coöperatief spelen aan de Lichte kant) of delen van het Star Wars universum verkennen (zoals de strijd op de sneeuwplaneet Hoth uit de Episode 5). Deze sets kunnen probleemloos en zonder restricties met het basisspel en elkaar worden gecombineerd.
• Speelt als en biedt het plezier en de variatie van een CCG (Collectable Card Game), maar geeft spelers de complete ervaring, zonder daarvoor eindeloos boosters te moeten kopen.

  • Spelers 2
  • Taal NL