Vanuit uw land kunnen geen nieuwe bestellingen worden geplaatst. United States

Dé Spellenwinkel Breda


Welkom en wat leuk dat u de website van Dé Spellenwinkel bezoekt!
Dé Spellenwinkel is dé specialist op het gebied van bord- en kaartspellen, breinbrekers, legpuzzels en doelgroepspellen. (spellen die ter ondersteuning gebruikt kunnen worden voor bijvoorbeeld RT, coaching, therapie en meer)

Op de website vindt u een deel van de collectie spellen en puzzels van Dé Spellenwinkel. Maar in de fysieke winkel kunt heerlijk snuffelen naar nog meer leuks!! De winkel is tevens afhaalpunt voor uw webbestellingen. Er is gratis WIFI.

22 september a.s. is er weer een SPELLENAVOND in Spelletjescafé De Zandloper. Heb je zin om te komen? Er wordt gestart om 20.00 uur. Entree is vrij. Voor meer informatie mail of bel gerust!

______________________________________________________________________________________

Wilt u langskomen of heeft u een bestelling geplaatst welke u wilt afhalen? De OPENINGSTIJDEN zijn:
dinsdag: 10.00 - 14.00 uur; woensdag, donderdag en vrijdag: 10.00 - 18.00 uur; zaterdag: 10.00 - 17.00 uur.

Het winkeladres is: Speelhuislaan 68B, 4815 CG Breda. Telefonisch bereikbaar op nummer 06-25134635.


Kunt u niet vinden wat u zoekt, heeft u een vraag over de leverbaarheid van een spel, of heeft u een verzoek met betrekking tot het verzenden van uw bestelling? Neem gerust contact op middels app, sms, of bel, zodat we uw vraag snel kunnen beantwoorden. Het telefoonnummer is: 06-25134635. Maar ook via Facebook kunt u een vraag stellen!

Vindt u het leuk als onze winkel meer bekend wordt binnen uw vrienden-/familiekring? Met een Like van onze Facebookpagina is dat zo gebeurd: www.facebook.com/despellenwinkel Én met deze like blijft u meteen op de hoogte van leuke acties, activiteiten en wat er zoal aan spel- en puzzelmateriaal in de winkel binnen komt.

De winkel is gevestigd BUITEN HET CENTRUM van Breda en op 3 minuten loopafstand van de hoofdingang van het STATION en daarom gunstig gelegen wat betreft bereikbaarheid. U kunt (bijna) voor de deur betaald (het eerste kwartier is gratis!!!) PARKEREN!